Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080

           
                5 %                          годишно

- гарантиран доход от наем при закупуване на апартамент в жилищни комплекси "Blue Bay Palace" и "Blue Bay Palace 2", гр. Поморие
                                                                                                  

Търси обект

Град
 
Цена от евро
до евро
   

Българска Бизнес Компания - инвестиционно-строителна компания започнала дейността си от 2004 г. В следващите години се утвърдила на строителния пазар изпълнявайки собствени и външни инвестиционни проекти, като фамилни къщи в елитните квартали на столицата, почивни бази, строителство на курортни и жилищни комплекси с висококачественни довършителни работи „до ключ”, държавни поръчки в областта на строителството.

Фирмената политика на Дружеството е насочена към изграждане на жилищни, промишлени и културно-битови инфраструктурни обекти не само в района на Черноморието и зимните курорти, а и в останалите райони на страната. Приоритетни позиции във фирмената философия са високо качество на строителство, кратки срокове на изпълнение и пълна удовлетвореност на Инвеститорите.

Комплекс "Blue Bay Palace"

Комплексът е разположен в началото на гр. Поморие, в тихата част на града, на първа линия, само на 3 м. от морето.

Повече

Комплекс "Blue Bay Palace 2"

Kомплекс, проектиран в модерен средиземноморски стил, се строи в елитен район на град Поморие, на първа линия от морето.

Повече