Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080Обект: Комплекс "Villa Florence"

No: 1012

Град/област: Варна, област Варна
Площ: от 64,25 кв. м до 87,54 кв. м
Етаж: от 1 до 4
Етап: готов
До морето: 176 м
До летището: 30 мин
Цена: от 65 587 до 80 162 евро

"Villa Florence" е затворен комплекс на четири етажа разположен в тихата и богата на зеленина местност Евксиноград на 4 км. северно от центъра на град Варна, в непосредствена близост до бившата царска и настояща правителствена резиденция „Евксиноград”.

Разстоянието от сградата до морският бряг е 176 метра, почти изцяло заети от селектираната, вековна растителност на парка на резиденцията. Връзката с градският център и с разположените северно международни курортни комплекси „Св.св. Константин и Елена” и „Златни Пясъци” се осъществява по намиращият се в близост главен път Варна – Златни пясъци.

Разположена в доминирана от зеленина, тишина и спокойствие среда "Villa Florence" е много подходяща за пълноценен отдих и постоянно пребиваване. Чистият морски въздух, уютният градински комплекс с малък басейн, богато аранжирана растителност издържана в традициите на градинското изкуство от началото на 20-ти век и пасторалната картина наоколо предлагат на вас и семейството ви необходимият уют за мечтаната почивка.

За любителите на активният отдих на разположение са стилните и създаващи неповторима атмосфера заведения на гр.Варна и курортните комплекси, както и възможностите предлагащи разположените на морският бряг пред вила „Флоренция” яхтено и рибарско пристанища.
В екстериорно отношение Вила „Флоренция” е издържана в стил „Контемпорален класицизъм” в реализацията на който е предвидено да се използват преобладаващо естествени материали.

В интериора на сградата за обособени 25 просторни апартамента с площ от 50 до 89 квадратни метра с оптимално разпределение на помещенията, като всеки един предлага невероятна морска панорама. Материалите предвидени за използване при завършването им са първокачествени, в цветови и дизайнерски решения съобразени с последните тенденции и практики в строителството.

Всички апартаменти на партерния етаж разполагат със свой собствен озеленен двор-градина.На третия етаж и на покривното ниво на разположение на собствениците са големи панорамни тераси, разкриващи гледка над Евксиноград и плажа. Сградата разполага с паркинг, открит басейн, детска площадка и денонощна охрана. Всички апартаменти ще са завършени до ключ с кабелна телевизия, интернет и климатик.