Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080Обект: Комплекс „Нестинарка”

No: 1017
Акт 16

Град/област: Царево, област Бургас
Площ: от 36,88 кв. м до 132,29 кв. м
Етаж: от 1 до 4
До морето: 100 м
До летището: 69 км
Цена: от 33 192 до 132 290 евро

Комплексът се състои от 10 сгради и три къщи. "Нестинарка" предлага студиа, двустайни и тристайни апартаменти на две нива и отделни къщи. Предлага се с напълно завършени "до ключ", с оборудвани бани и с климатик. Изключително удобен комплекс, предназначен за целогодишно ползване, на комуникативно място с много ресторанти, магазини и т.н.

Комплексът се намира на 100 метра от плажа "Нестинарка" в град Царево. Комплексът разполага с плувен басейн за възрастни и деца, магазин, ресторант, охрана, рецепция, зелени площи, паркинг. Всички апартаменти в комплекс Нестинарка са с една или две тераси и великолепна гледка към морето, басейна или към гората. Два 2-стайни апартамента са с панорамна тераса на покрива.

В южната част на града има лагуна, известна на местните хора като "Нестинарка". В централната част на лагуната, само на 100 метра от плажа, с изглед към морето е комплекс Нестинарка. От северната страна комплексът граничи с река Черна. От южната страна на комплекса е построен 4 звездния-хотел "ТУИ". Река Велека преминава през община Царево (последните 10 км). Царево се намира в югоизточната част на България, на 65 км южно от Бургас, на изток от Черно море, на запад с Община Малко Търново, на юг с Турция и на север с Община Приморско.

Особености:
1. Дневна - ламиниран паркет, стени и тавани - мазилка и гладка латексова боя, контакти и превключватели, терминал за телефон, кабелна телевизия, интернет, климатик. Кухненски бокс с изводи за ток и вода, без мебели.
2. Спалня - ламиниран паркет, стени и тавани – водоустойчива гладка мазилка и боя, контакти и ключове.
2.1. Спалня - ламиниран паркет, стени и тавани - водоустойчива гладка мазилка и боя, контакти и ключове.
3. Баня - теракота, стени на глинени плочки, ключове. Тоалетна със странично изтичане, мивка със смесител кран, огледало над мивката, душ, бойлер, душ-кабина;
3.1. Баня - теракота, стени на глинени плочки, ключове. Тоалетната е със странично изтичане, мивка със смесител кран, огледало над мивката, душ, бойлер, вана;
4. Входно антре - ламиниран паркет, стени и тавани - мазилка и гладка латексова боя, ключове и контакти;
5. Балкони - плочки гранитогрес, стълбищни парапети от неръждаема стомана;
6. Вътрешни врати;
7. Входна врата с брава;
8. PVC прозорци;
9. Поставени водомери, електротабла, табла на общите части и апартаменти.

Сгради A, B, C и D са в експлоатация и са с Акт 16.