Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080



Обект: Комплекс „Primea”

No: 1030
Акт 16

Град/област: Царево, област Бургас
Площ: от 67,20 кв. м до 217,10 кв. м
Етаж: от 1 до 5
До морето: първа линия
До летището: 65 км
Цена: от 68 007 до 288 796 евро

Комплекс "Примеа" се намира в гр. Царево, разположен на 60 км. южно от град Бургас, в подножието на планина Странджа, непосредствено до к-г Нестинарка, само на 2 минути пеша от последните къщи на града. Разположен на самия плаж, на 10 метра от морето и на 3 метра от река Черна.

Комплексът е разделен на хотелска 5-звездна част, жилищна и административна част. Жилищната част на комплекса ще се състои от 5 етажни сгради с апартаменти с една и две спални и студия. Апартаментите са с климатици, опция за интернет, кабелна телевизия и телефон. Апартаментите на партера притежават собствена озеленена веранда, която извежда директно на плажа. Всички апартаменти предлагат изглед към морето, а част и към басейните, разположени на гърба на хотела. Всяка жилищна секция е с отделен вход, 24 часов портиер.

Комплекс "Примеа" е изпълнен в средиземноморски стил. Административна сграда към комплекса ще се грижи за спокойствието и уюта на собствениците на апартаменти и отпочиващите. Там са разположени супермаркет, рецепция, двуетажен ресторант, сервизно помещение, перални, пияно бар, детски кът. Осигурена е 24-часова охрана на комплекса. В южната част са разположени 2 басейна – детски и за възрасни, детска площадка и паркоместа, покриващи 2/3 от капацитета на комплекса.

Апартаментите завъшени "до ключ" (латекс по стените, паркет или ламинат и напълно обзаведени бани) и обзаведени.

Комплексът е в експлоатация!