Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080Обект: Комплекс ”Balchik Gardens”

No: 1028
Акт 16

Град/област: Балчик, област Добрич
Площ: от 58,17 кв. м до 112,59 кв. м
Етаж: от 1 до 4
До морето: първа линия
До летището: 52 км
Цена: от 58 510 до 165 900 евро

“Balchik gardens” е истинско кътче от Рая, разположено в непосредствена близост до морския бряг, в самото сърце на древния „Бял град”, сред прохладата на вековни дървета. Изпълнен е в съвременен архитектурен стил, вдъхновен от великолепието на природата. Комплексът се състои от 43 апартамента и 6 вили с изглед към морето, SPA център с фитнес зала, басейн, детска площадка, бистро, гаражи и офис.

Комплексът „Balchik gardens“ се намира в гр. Балчик, известен още като „Белия град“. На север от града, на разстояние от 40 км е разположена морската столица на България - гр. Варна, която предоставя директен достъп до Международно летище, пристанище, както и всички осстанали видове транспорт до всяка точка на страната и света.

На 15 км в същата посока е разположена перлата на българското Черноморие – курортен комплекс „Албена“, който разполага с най-широката плажна ивица и най – финия пясък по цялото крайбрежие на страната ни. Хотели, SPA центрове, паркове, басейни, тенис и футболни игрища са на Ваше разположение.

В последните няколко години град Балчик се утвърди и като световно известна голф дестинация. За ценителите на този спорт, на разположение са три работещи голф игрища, ситуирани по периферията на града.