Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080Обект: Комплекс-клуб “Villa Park”

No: 1020

Град/област: Кошарица, област Бургас
Площ: от 218 кв. м до 255 кв. м
Етаж: от 1 до 3
До морето: 10 мин. с кола
До летището: 30 км
Цена: от 158 079 до 171 767 евро

Комплексът “Villa Park”-това е място за тези, които ценят качеството, красотата и екологията.
Изцяло ограден и охраняем, комплексът се състои от 9 триетажни вили и басейн:
- 5 вили с РЗП 218 кв м
Площ на първия етаж е 72 кв м, на втория етаж – 93 кв м, на третия етаж – 53 кв м;
- 4 вили с РЗП 255 кв м
Площ на първия етаж е 94 кв м, на втория етаж – 108 кв м, на третия етаж – 53 кв м.
Всичките вили за предвидени за цялогодишно обитаване. Прилежащите парцелите са с площ от 260 до 422 кв м. Всеки от тях е оборудван с барбекю зона, тревна площ и паркинг за една или две коли.
При строителството се използват най-качествени, екологични и съвременни материали.

Уникалното местоположение
Клубът „Villa Park” е разположен на живописно и екологично място, в село Кошарица, до източните склонове на Стара планина, на 2 км от морския бряг, на 120 м над морското ниво. Курортът се различава с обилна зеленина, красиви панорамни гледки и усещането за тишина и спокойствие. От всяка вила се открива разкошен панорамен изглед на морето, планината, курортите Слънчев Бряг, Несебър и Свети Влас, а от другата страна се вижда планина, покрита с гора. В непосредствената близост е разположен националният парк Калината. Селото Кошарица е включено в европейската екопрограма „Натура 2000”, в която влизат охраняеми природни зони на Европа. Местните екологични стандарти стриктно ограничават височината на новото строителство с цел опазване на околната среда.

Инфраструктурата на селището е добре развита – пътищата са асфалтирани, има централна канализация и водопровод, телефонна връзка, прекарани кабелна телевизия и интернет. Плажовете на Слънчев Бряг и Св. Влас са на 10 минути път с кола, а най-близкият аеропорт Бургас е на 30 км.