Русский Български English

Най-добрите оферти от българските строители

+ 359 885 333080

Начало  |  Услуги

Услуги

Строително-монтажна дейност

Извършваме всички видове проекти на инфраструктурното, градско и курортно строителство, а също така и отделни типове на строителни и монтажни работи.

Покупко-продажба на недвижими имоти

Изпълняваме не само роля на строителна компания, но и на агенция за недвижими имоти, предлагайки на своите клиенти ликвидни предложения ориентирани на чуждестранни купувачи: построени от нас обекти и специално подбрани предложения на нашите партньори. Предлагаме огледи на недвижими имоти, резервация на хотели, посрещане и изпращане до аерогара (трансфер), участие в преговори, услуги на преводач, и т.н.  

Юридически услуги

Оказваме юридически услуги: подготвяне и проверка на документи, оформяне на предварителен договор и Нотариален акт, регистрация на закупена недвижимост в съответните органи, откриване на банкова сметка в България, в това число с пълномощно (в случай, ако клиента е възпрепятстван да пътува в България), получаване на карта БУЛСТАТ. А също така регистрация на фирма в България, получаване на разрешение за пребиваване и т.н. 

Ипотечни кредити

Оказваме съдействие при получаване на ипотечен кредит в УниКредит Булбанк, България. Специално за чуждестранни граждани банката е разработала програма за финансиране на покупката на недвижими имоти, предлагани от инвестиционни компании.

Мениджмънт на недвижими имоти

Изпълняваме ролята на управляваща компания в комплексите собствено строителство. Извършваме: денонощна охрана и видео наблюдение; почистване, осветление и ремонт на общите части и фасадите на сградите; благоустройство на територията на комплекса, грижа за зелените площи и насажденията; експлоатация и обслужване на басейните; отдаване под наем на апартаменти; заплащане на данъци и режийни разноски; застраховка на недвижими имоти; извършване на ремонти в апартаментите и помощ в решаване на битовите въпроси.

Хотелиерска дейност и туристически услуги

Една от дейностите на компания е хотелиерския бизнес. Предлагаме на всички желаещи незабравима почивка на брега на Черното море, в перлата на българската балнеология - гр. Поморие, в апартхотел "Blue Bay Palace". 

Програма за отслабване "Беладона"

Предлагаме уникална възможност да съчетаете почивката си с участие в Програма за отслабване "Беладона". С подробна информация за уникалната методика можете да се запознаете на сайт www.beladonacenter-bg.com.